Velg en side

5 interessante spill å spille

Det finnes nesten et uendelig overskudd av spill tilgjengelig for deg å spille, og dette antallet spill bare fortsetter å vokse for hver dag som går, noe som betyr at bassenget med alternativer er ufattelig stort. I møte med en slik overveldende mengde når det kommer til alternativer, kan det være lett å føle seg fortapt om man bestemmer seg for å finne noe å spille. Det er her denne artikkelen er nyttig. Den tar sikte på å hjelpe deg med å foreslå en håndfull interessante spillforslag som du kanskje vil vurdere å spille.

1. SUPERHOT

Dette strålende videospillet har en av de mest innovative tilnærmingene til førstepersonsskytespill vi noensinne har sett. I dette fantastiske spillet beveger tiden seg kun når du beveger deg, det vil si at den eneste gangen noe utvikler seg i spillet er når du beveger på karakteren din. Så jo raskere karakteren din beveger seg, desto raskere vil også tiden bevege seg.

Det denne utrolige mekanikken tillater, er å gi noe av den mest intense og tilfredsstillende heseblesende og generelt dødsutfordrende spillingen du trolig noen gang vil få oppleve. Det påkaller virkelig en superheltfølelse når du beveger deg forsiktig rundt kuler og utsletter fiender i en brøkdel av et sekund.

Dette blir desto morsommere når du spiller VR-versjonen av spillet. Da får du perspektivet til karakteren din og vil være omgitt av den teknologiske verdenen til SUPERHOT der du beveger deg fremover i tid med bevegelsene til din egen kropp.

2. Fotball

Et annet strålende spill du kan spille er fotball. Dette er trolig den beste måten å få deg i aktivitet på ute i friskluft. Det å engasjere seg i fotball har en rekke åpenbare helsemessige fordeler og er en flott aktivitet å ha som en del av en helt vanlig og sunn livsstil.

På toppen av dette, dersom du ønsker å engasjere deg i fotball uten å spille sporten selv fysisk, kan du se på turneringer som for eksempel Euro 2020. Denne utrolige konkurransen finner sted på Euro Stadion over hele Europa og er et must-see for alle som er glad i fotball.

Du kan også involvere deg i fantasy-fotballigaer, der du setter sammen favorittlaget ditt og konkurrerer mot venner og familie (og til og med mennesker rundt om i verden) for å få flest mulig poeng og bli kronet som ligamester.

3. Dungeons and Dragons

Dersom du er på utkikk etter en morsom måte å tilbringe noen underholdende timer sammen med dine venner på, er Dungeons and Dragons (DND) en god vei å gå. Dette utrolig morsomme og stadig mer populære spillet lar deg og vennene dine komme inn i en fantasiverden der dere skal spille dere gjennom utallige eventyr under kappen av fantastiske helter.

4. Snooker

Dette er et fantastisk spill å spille dersom du vil utvikle den fine kontrollen og de spesifikke ferdighetene som er nødvendige for å lage perfekte skudd, eller til og med dersom du bare vil bruke litt god tid sammen med noen venner. Snooker er et ferdighets- og konsentrasjonsspill som i stor grad dreier seg om å senke de riktige kulene i spesifikke lommer.

5. Villainous

Denne fantastiske oppfinnelsen av et spill er en spenstig tolkning av et klassisk brettspill. Det gir deg identiteten til en av Disneys mest ikoniske skurker for å fullføre dine onde planer, mens konkurrentene vil jobbe for å forstyrre det skurkfulle arbeidet ditt og fullføre sine egne.