Velg en side

Excel-kurs for nybegynnere!

Er du en nybegynner innenfor Excel? Da kan du lære deg all den kompetansen du trenger i en vanlig jobb i løpet av få uker. Dette er et pensum som mer eller mindre tar deg gjennom den samme skolegangen som elever på ungdomsskolen og videregående mottar.

Vi tar deg ikke gjennom de mest avanserte funksjonene i dette kurset, men du kan melde deg på mer kompliserte kurs for dette. Med kompetansen du får fra vårt Excel-kurs, vil du uansett kunne utføre de viktigste oppgavene.

Fra tabeller til formler

Vi i Nakmi lærer deg i dette Excel-kurset alt fra tabeller til formler. Når du skal jobbe med data, er det viktig å strukturere det riktig og presentere det fint. Data er veldig bra å ha, men det er tross alt helt verdiløst med mindre det kommuniserer sitt budskap skikkelig.

Dessuten bør du være stødig på flere forskjellige formler når du jobber med Excel. Det er fullt mulig å finne omveier rundt de vanskeligste formlene, men det beste er å kjenne til alle de viktigste teknikkene. Da slipper du å gå i den fellen der du bruker altfor mye tid på surr.

Hvordan foregår vårt Excel-kurs?

Vårt Excel-kurs tar deg gjennom utfordringene som de fleste nybegynnere møter på. Vi har satt opp en egen timeplan, men dersom du underveis har spørsmål, retter vi gjerne undervisningen mot disse enkeltproblemene.

Det viktigste er at du føler at du får med deg kunnskap som gjør deg klar for ditt mål. Er målet ditt å tilegne deg ferdighetene for å få en ny jobb? Skal du kanskje opp til en vanskelig prøve der Excel er sentralt i testen?

Hva enn du har som utfordring å trene deg opp til, så tar vi hensyn til dette. Vi geleider deg gjennom hele prosessen!